Ми раді повідомити вам про нові функції програмного забезпечення Standowin iQ, які з'явилися у версії 3.30. Онлайн версія програми вже доступна, оновлення ColorControlCentre (CCC) вийде трохи пізніше.

Розділ «Новини»

У меню програми з'явився новий розділ «Новини». Вся публікується новинна інформація будуть поділятися за наступними категоріями:

  • Нова інформація
  • Нові тонери / продукти
  • Інструменти кольоропідбору
  • Маркетингові новини
  • Навчальні ролики

На даний момент в новому розділі ви вже знайдете інформаційне повідомлення про новий дизайн етикеток Standox і зможете скачати листівку з докладним описом елементів оновленого дизайну етикеток. Також в новому розділі опубліковано повідомлення про нову презентації «Тренінг по роботі зі спектрофотометром Genius iQ2». Презентацію ви також можете завантажити прямо з розділу «Новини».

Опція «Отримувати інформаційні повідомлення / новини» активна за замовчуванням. Ви можете включити або виключити її в налаштуваннях програми: «Налаштування» => «Профіль».

Замовлення-наряди

З'явилася нова настройка «Автоматично закривати відкриті замовлення-наряди через хx днів». Опція не доступна за замовчуванням, її потрібно активувати в розділі «Налаштування» -> «Завдання».
Увага: після активації даної настройки всі відкриті в даний момент замовлення-наряди автоматично закриються через вказану кількість днів, а не тільки ті, які були створені вже після активації даної опції.

Списки завдань, страхових компаній і виробників тепер відображаються при створенні замовлення-нарядів.

Нові звіти: тепер доступний звіт про загальну вартість замовлення-наряду та звіт за валовим прибутком замовлення-наряду.