Зручний і швидкий кольоропідбор з Genius iQ і програмою Standowin iQ.

Сучасні німецькі технології.

Передові технології, в тому числі трехугловая технологія вимірювання кольору і ідентифікація ефектних частинок, роблять спектрофотометр Genius iQ надзвичайно швидким і точним інструментом кольоропідбору. Спектрофотометр в комбінації з програмою Standowin iQ кожен раз забезпечує точні результати кольоропідбору, пропонуючи вам найбільш підходящу формулу з постійно оновлюваною формульної бази даних, яка налічує понад 200 тисяч квітів. У програмі також передбачена функція автоматичної доколеровкі формул, таким чином, у вас завжди буде потрібна формула за лічені миті.

Функція Wi-Fi.

Genius iQ миттєво передає через Wi-Fi-підключення дані про колір в програму - будь то на комп'ютер, ноутбук, планшет або навіть смартфон. Можливість миттєвої передачі вимірювань в програму значно економить час, тим самим сприяючи оптимізації робочого процесу в цілому.

Інноваційний дизайн.

Genius iQ набагато компактніше і легше, ніж попередні моделі, і при цьому він надзвичайно простий у використанні. Яскравий екран і інтуїтивне меню дозволяють працювати з приладом практично без будь-якої підготовки. Кожен вимір супроводжується світлодіодним підсвічуванням. Таким чином, у користувача завжди чітке уявлення про те, що відбувається в момент вимірювання.

Повнокольоровий сенсорний екран з високою роздільною здатністю і світлодіодні індикатори інформують користувача про статус вимірювання кольору і ефектної частки.

Базова станція забезпечує підзарядку спектрофотометра Genius iQ. Сам прилад є бездротовим і його можна зберігати в будь-якому зручному місці на кузовний станції.