Шановні клієнти,

Standox представляє інноваційну систему лакофарбових матеріалів Xtreme, до складу якої входять нешліфований грунт-наповнювач VOC Xtreme Wet-on-Wet Filler U7650, грунт-наповнювач VOC Xtreme Filler U7600, прозорий лак Standocryl VOC Xtreme Clearcoat K9580. Серія матеріалів використовується з базовим покриттям Standoblue.

Система Xtreme забезпечує найкоротші терміни виконання ремонту. Крім того, дозволяє значно скорочувати витрати на електроенергію. Xtreme - єдина система на ринку авторемонтних лакофарбових матеріалів, що допускає сушку при 60°C, 40°C і 20°C, що робить її економічною та легко адаптується до індивідуальних потреб авторемонтних підприємств. Залежно від завантаження кузовний станції, ви можете вибрати найбільш підходящий для вас режим роботи - варіант з надзвичайно швидкою сушкою, що забезпечує високу пропускну здатність, або варіант, що дозволяє значно скоротити витрати на енергоносії.

Матеріали серії Xtreme розроблені на основі запатентованої технології Axalta, на етикетках мають спеціальний символ Х і елемент хвилі кольору маджента.

Standox розширює асортимент грунтовок і представляє новий нешліфований грунт-наповнювач Standox VOC Xtreme Wet-on-Wet Filler U7650, який не має рівних на ринку за швидкістю сушки і якості готового покриття при підготовці нових деталей до фарбування. Цей матеріал розроблений відповідно до стратегічною метою підвищення продуктивності авторемонтних підприємств і в той же час забезпечення економії енергоносіїв.