Standox запускає грунт-наповнювач вуглецевих волокон Standofleet Industry U2080, який створює гладку поверхню та забезпечує чудовий захист від ультрафіолетових променів без шкоди для характерного вигляду вуглецевого волокна.

Від промислових деталей до задніх спойлерів та капотів, аксесуари та додаткові деталі з армованого вуглецевим волокном пластику (CFRP) вражають своєю високою жорсткістю та малою вагою. Вони також популярні завдяки своєму специфічному вигляду, який часто демонструє характерне переплетення матеріалу. Але компоненти вуглецевого волокна дуже пористі, тому завдання для майстерень полягає у створенні легкої та гладкої поверхні, не приховуючи характерного зовнішнього вигляду. Для цієї мети був розроблений новий грунт-наповнювач з вуглецевого волокна Standox Standofleet Industry U2080. Прозорий заповнювач пір на основі поліуретану пропонує чудовий захист та хороші наповнювальні властивості, зберігаючи при цьому ефект вуглецевого волокна.

Ефективне застосування, відмінні результати

Грунт-наповнювач з вуглецевого волокна Standofleet Industry U2080 можна швидко та ефективно наносити у два шари з коротким часом витримки. Затвердіння відбувається швидко: при 50°C і 60°C ущільнювач твердне за 30-45 хвилин. Потім очищувачі шліфують і застосовують прозоре покриття для підвищення захисту від ультрафіолетових променів.

"Завдяки ущільнювачу з вуглецевого волокна Standofleet Industry U2080 професійні майстерні можуть заощадити час та матеріальні витрати при обробці компонентів з вуглецевого волокна"

"Порівняно зі стандартним чітким нанесенням, використання цього продукту зменшує кількість етапів нанесення та витрату матеріалу."

- Харальд Клоккнер, навчально-технічна служба Standox для Європи, Близького Сходу та Африки.